Offerte

Vraag vrijblijvend
uw offerte aan

Uw aangevraagde offerte is de volgende werkdag klaar.

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

24 uur service

houwers internationaal transport

Op uw verzoek worden de goederen desgewenst direct of de volgende werkdag als eerste werk afgeleverd. Al onze medewerkers zijn altijd via de mobiele telefoon bereikbaar en uitgerust met een up-to-date navigatie systeem. U kunt op ieder moment met ons contact opnemen, om te vernemen waar uw goederen zich bevinden. Omdat Houwers Int. Expeditie B.V. o.a. actief is in uw regio, is er altijd wel een auto in de buurt, waardoor we zeer flexibel zijn en dus vrij snel kunnen inspelen op uw wensen.

Zodra u belt, staat er in no-time de juiste auto voor de deur met een ervaren chauffeur. Mocht u nog vragen hebben, dan zijn we graag bereid deze in een persoonlijk gesprek te beantwoorden.

Bij calamiteiten nemen wij zelf zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij rijden volgens CMR condities en hebben de vereiste transportvergunningen voor binnen- en buitenlandvervoer in ons bezit (NIWO).

Onze trots

Daarom Houwers Transport

Wij denken met u mee als het gaat om het verantwoord transporteren van uw pakket of paletten in Nederland of naar het buitenland. Wij brengen het voor u weg of halen het voor u op tegen een gepast tarief. Houwers Int. Expeditie B.V. is een service-gericht bedrijf met ruime ervaring dat vanaf 1994 gespecialiseerd is in spoedtransporten door West-Europa. Goederen die wij bij u ophalen worden rechtstreeks naar uw bestemming vervoerd; dus púúr en enkel sneltransport!

Direct gesprek starten?