Onze diensten

Wij staan 24 uur per dag,
7 dagen in de week voor u klaar.

Koerier nationaal en internationaal

Als snelheid geboden is, dan kan uw zending binnen een half uur tot driekwartier opgehaald worden en direct doorgeleverd naar het loosadres. Dit geldt alleen voor de regio Venlo – Roermond. Uw goederen worden altijd snel en verantwoord getransporteerd. Niet alleen bieden wij transport binnen Nederland, maar vervoeren wij ook in West-Europa.      Als u benieuwd bent naar onze tarieven hoeft u enkel een offerte aan te vragen. Zo makkelijk kan het gebruik van onze sneltransport zijn. Wilt u van deze dienst gebruik maken? Neem dan hiervoor contact met ons op.

Koerier-nationaal-internationaal

Overnight nationaal

Voor de aflevering van uw goederen op de volgende werkdag binnen Nederland of binnen 2 werkdagen in elk land binnen West-Europa. Met onze goed onderhouden Mercedes en Iveco bestelbussen, kunnen wij uw goederen zo snel en verantwoordelijk mogelijk van plek naar plek transporteren. Wij rijden volgens CMR condities en hebben de vereiste transportvergunningen voor binnen- en buitenlandsvervoer in ons bezit (NIWO). Onze koeriers met een nachtdienst rijden speciaal in de avond voor u om uw goederen in de volgende ochtend op tijd naar uw gewenste bestemming af te leveren. 

Beveiligde loodsopslag

Wij kunnen uw zending desgewenst kosteloos opslaan in onze loods tot het moment van verzending. Dit is voordelig als u grote pakketten of pallets wilt verzenden en u zelf niet genoeg ruimte heeft om het op te slaan tot het moment van verzending. Al uw goederen worden in onze eigen loods opgeslagen met de aller nieuwste beveiliging. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken of uw goederen wel veilig staan. Alleen onze koeriers kunnen met een speciale code de loods openen om uw zending op tijd en veilig naar uw bestemming te leveren.

Opslag
Direct gesprek starten?